Om siden.

Jeg hedder Randi Hansen Jensen og er 15 år. Jeg går i 9. klasse på Skåde Skole.

 

Denne hjemmeside er blevet oprettet i forbindelse med et eksamensprojekt i 9. klasse.

Ideen er, at hjemmesiden skal være en hjælp til børn og unge, der mangler gode råd og vejled-ning, når de får beskeden om, at den største ændring i deres liv er på vej - at deres forældre skal skilles.

 

På baggrund af egne erfaringer gennem de sidste snart 9 år, har jeg valgt dels, at arbejde med et eksamens projekt om skilsmisse, men lige så meget at oprette denne hjemmeside, idet jeg synes, at de fleste eksisterende hjemmesider kun henvender sig til de voksne og ikke til børn og unge.

Jeg vil meget gerne hjælpe, råde og vejlede andre børn og unge, der kommer i samme situation som jeg selv er.

Jeg vil håber, at du som læser vil kigge nærmere på de to links, der er indsat til højre for denne tekst.

 

Jeg har fået tilladelse af henholdsvis Duck and Cover games og Børnetelefonen til at linke til deres hjemmesider - således at andre også kan få glæder af dem fra denne side.

Kontakt.

Hvis du har spørgsmål til mig omkring min hjemmeside eller andre ting, som du mener jeg kan hjælpe dig med, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail, og jeg svarer tilbage så hurtigt som muligt.

 

Mailadresse:

 

 

Link.

Ovenstående link, er et spil. Spillet hedder "Skilsmissen".

Hvis linket ikke virker så gør følgende:

For at komme ind på linket skal du højre klikke på det, og bede den åbne link i ny fane, så kommer du direkte ind på det super gode spil.

 

Spillet er et skilsmisse spil. Spillet går ud på at man er en kat, som skal hjælpe børnene i byen med at blive glade igen. Spillet er virkelig et kig værd.

 

 

http://www.bornetelefonen.dk/

 

Ovenstående link, er et link til Børnetelefonen. Børnetelefonen er anonym rådgivning om lige det du står og har problemer med.

 

Hvis linket ikke virker så gør følgende:

For at komme ind på linket skal du højre klikke på det, og bede den åbne link i ny fane, så kommer du direkte ind på hjemmesiden.

 

 

Nyttig viden om hjælp.

Det vil være en god ide for dig selv, at søge hjælp, når skilsmissen står for døren. Det kan blive en hård tid med sorg, frustrationer, følelser og enormt mange forandringer at for-holde sig til.

 

Man skal forholde sig til, at en masse nye ting. forandringer eller savn.

 

 

Tak til.

Jeg vil gerne sige en stor tak til:

 

Duck and Cover games for deres link tilladelse. Det er super dejligt at jeg kan få lov til, at henvise til dem, for deres spil relaterer meget godt til mit projekt.

 

Børnetelefonen for deres link tilladelse. Det er super dejligt, at jeg kan få lov til at henvise til deres hjemmeside, hvor børn og unge kan søge hjælp.

Hjælp mig med likes

Hvis du kunne lide min hjemmeside vil det gøre mig meget glad, hvis du vil like den på facebook.

Copyright © All Rights Reserved